Wakkere Events Nederland

Visie & contact

We zijn niet alleen, we doen het met zijn allen! Steeds meer gelijkgestemden vinden elkaar en willen de grenzen van hun eigen kennis of netwerk uitbreiden. Daarmee groeit de behoefte om goed geïnformeerd te zijn over lokale en regionale initiatieven.

Achtergrond van dit platform

Wakkere Events Nederland is een burgerinitiatief dat het bereik en de vindbaarheid van gelijkgestemde evenementen wil vergroten. Het staat los van organisaties of groeperingen en organiseert zelf geen activiteiten. Deze website faciliteert promotie en biedt activiteiten van anderen een podium. In september 2022 begon de ontwikkeling van dit platform middels een website. Op 1 januari 2023 vond de lancering plaats. De komende tijd wordt aan de achterkant gewerkt aan doorontwikkeling.

"Wakker"

Er bestaan uiteenlopende visies op de tijd waarin wij nu leven. Wakkere Events Nederland deelt ontmoetingsmogelijkheden voor iedereen die het anders wil. Van lezingen tot demonstraties. Van parallelle samenleving tot verandering binnen bestaande kaders. Van koffiedrinken tot acties. Van binnen spirituele tot religieuze oriëntatie. Uiteraard altijd geweldloos en voorzien van een breed gedragen wakkere koppeling.

Commercie

Ons platform is kosteloos en draait volledig op vrijwilligers. Om te voorkomen dat onze balans teveel doorslaat naar het onbetaald promotiewerk verrichten voor ondernemers, maken wij bij commerciële inzending een afweging tussen de prijs en hoeveelheid gelijkgestemden die het kan verbinden. Zodoende vind je hier bijvoorbeeld wel commerciële lezingen, maar gaan wij er van uit dat ondernemers met kleinschalige workshops de mensen op eigen kracht weten te bereiken. Kleinschalige workshops tegen kostprijs worden daarentegen wél geplaatst.

Wil je helpen of heb je vragen, suggesties of feedback?

Laat het weten via onderstaand contactformulier. Jouw inbreng wordt gewaardeerd! In het speciaal zoeken wij mensen die (mede) zorg willen dragen voor een actueel en compleet overzicht in een bepaalde regio. Er wordt via e-mail contact opgenomen. Wij hanteren dit contactformulier op de website in plaats van een e-mailadres om spam te voorkomen.


Uw naam
E-mailadres
Onderwerp
Uw bericht
  Ik wil een kopie van het bericht ontvangen