Wakkere Events Nederland

Leven buiten de Matrix

Do 21/09/2023 - 19:30
Roden (DR)

Toegang: donatie

Eind augustus 2020 besloten Leonhard en Hilleen te vertrekken. Ze leven inmiddels 3 jaar als moderne nomaden samen met hun nu 20-jarige dochter én kat met hun bus met daktent en caravan. Eerst bijna 2 jaar in Portugal. Nu al bijna een jaar aan het helpen bij projecten die gericht zijn op de nieuwe aarde.

Al doende hebben ze vanalles ontdekt en leven ze voor 90% buiten de matrix. Door eigen ervaringen én door contacten met anderen, lezingen etc. zijn ze steeds wijzer geworden. Niet iedereen verkoopt alles en neemt zo'n radicale stap. Met hun tips kun je je wel, stapje voor stapje, steeds meer terugtrekken uit de matrix.

Onlangs in Hoogeveen een eerste presentatie gegeven waarop veel enthousiaste reacties kwamen. Eind september vertrekken ze weer naar het buitenland en geven voor die tijd nog 1x deze presentatie in Drenthe.

Wil je ook meer weten over bijvoorbeeld hoe te leven zonder adres (ook geen briefadres), wereldpaspoort, crypto, een alternatieve bank, hoe het in andere landen is, geboortetrust, belastingen etc.?

Je bent van harte welkom! Aanmelden kan hier
Graag alleen aanmelden als je ook daadwerkelijk komt.
Je ontvangt voor 21 september de locatiegegevens.


Telegramversie: https://t.me/Wakkere_Events_Drenthe/208